e-Juice Recipe Book

Казвам се Недялко. Този сайт го създадох, защото намирам за истинска революция навлизането на модерните електронни цигари. Искрено бях шокиран след първия си ден, който изкарах изцяло благодарение на е-цигара. Харесваше ми да пуша, харесвах тютюневите аромати, дима на качествения тютюн, дори навика да държа по особен начин цигарата ми харесваше, но пушенето започна да ми се отразява на здравето. Не исках да спирам да пуша, но нямах алтернатива. Бях тествал няколко китайски е-цигари от моделите, които приличат визуално на цигара с филтър. Е тъпня са! Само си дадох парите. И така до 1 септември 2012-та - без алтернатива, задъхан. На тази дата открих един магазин в складовете на "Брезовско шосе" в Пловдив - магазина на Митака от "Гигадринкс". От там си купих и първата ми е-цигара с танк - батерия Microcig 900mAh и картомайзер Kanger T2. Кеф!

В момента използвам няколко модела устройства, като всяко от тях ми харесва, заради спецификата му - Vamo v.2, EGO V6 и споменатата батерия Microcig. Основно изпарявам с mini Vivi Nova и чат-пат си купувам по някоя глава за верния ми T2.

Този сай е направен от нулата. Не съм използвал някаква система или нещо подобно на CMS. За да не се бъхтя с CSS разделяне на дизайна за десктоп и мобилни устройства, използвах един лесен за работа css-framework - Foundation 3.

Ако искате да ме питате нещо или да дадете някоя идея, ми пишете на nediko@abv.bg.
А това е блога ми, където си пиша разни интересни за мен неща.

Register

Login Form

X